Aragon Festékbolt

szechenyi2020
Shop

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Számítógépes színkeverés

Számítógépes színkeverés

Válasszon több ezer színárnyalat közül!

Akár néhány percen belül a kívánt árnyalatra színezzük a kiválasztott vakolatot, beltéri festéket, zománcot vagy autófestéket a Színkeverő részlegünkön működő festékkeverő berendezések segítségével. Kollégáink szakmai tanácsokkal segítik a döntésben, a színkártyák segítségével pedig több ezer színből valósítjuk meg az Ön elképzeléseit.

Szakmai tanácsadás

Szakmai tanácsadás

Szakmai segítség boltjainkban

Boltjainkban szakmailag felkészült és képzett kollégáink állnak személyesen rendelkezésére. Ehhez sokszor ki kell kérdezniük a vásárlókat a felületről, korábban használt anyagokról, hogy a legmegfelelőbb terméket ajánlhassák.

SZÍNKÁRTYA BÉRBEADÁS

SZÍNKÁRTYA BÉRBEADÁS

Kérje üzletünkben többféle színkártyáink egyikét!

Otthon, nyugodt körülmények között szeretné a fal színét kiválasztani? A színkártyákat lehetősége van csupán 100 Ft/nap jelképes bérleti díjért hazavinni és így a fontos döntést akár a családdal együtt megbeszélni. A színkártya bérbe adásakor kaucióként a színkártya értékét kérjük kifizetni, amit természetesen a színpaletta visszahozatalakor visszafizetünk.

Webáruház

Webáruház

Válogasson a termékeink közül!

Már az üzletbe való látogatás előtt böngészhet a termékeink között a Webáruház menüpont alatt. A kiválasztott termékeket pedig meg is rendelheti online felületünkön, így a festéküzletünkben már az összekészített csomag várja.

REGISTER